Saturday, 26 July 2014

BISKUT RAYA


Salam syawal buat teman-teman dan sanak saudara..

Rindu betul dengan blog ni.. Pertama2 nya Ita nak minta maaf sebab janji dengan kawan2 nak updatekan resepi biskut tapi masalah komputer Ita yang tak dapat dielakkan. Komputer Ita kena Denggi tu yang masuk wad tu..he..he.. jadi tuannya tak dapatlah nak berblog.. bila dapat ni..alahai...Tuhan saja yang tahu betapa happynya..

Namun untuk tidak menghampakan teman-teman yang minta ita updatekan gambar2 biskut sebagai rujukan atau idea Ita sertakan disini ya.  walaupun tak semua.. sebahagiannya pun jadilah kan..

Jom kita layan pic nya..

Ini dah batch kedua dah.. alhamdulilah..

Tempahan hamper yang Ita terima dari sebuah company, terima kasih kepada pengurusnya kerana sudi menempah hamper biskut dengan Ita.


Kegemaran anak-anak, rasa coklat dengan badam yang rangup..memang menggoda..
 

Almond London..pun ada peminat nya yang tersendiri.. semua golongan sukakan biskut ni..tak lapuk dek hujan dan tak lekang dek panas..