Thursday, 22 January 2015

SELAMAT HARI LAHIR

ALHAMDULILLAH.. SEMUGA PANJANG UMUR, MURAH REZEKI DAN SEMUGA KEIMANAN MU BERTAMBAH..





Assalamualaikum.. Salam sejahtera buat semua teman-teman ya.. Hari ini Ita nak kongsikan kemeriahan keluarga kami dengan hari jadi suami Ita yang terrrr..sayang.. Bertambah lagi usianya.. alhamdulillah. Malam tadi kami anak beranak cuma celebrate di Restoran New Horizon sebagai kesyukuran kepada Allah yang masih memberi peluang kami anak-beranak bersama. Syukur sangat-sangat.. Tuhan masih memgembirakan keluarga kami. 

Petanda kita semakin tua,..dengan pertambahan usia. Ita berdoa agar suami Ita sentiasa sihat dan dapat menjalankan tugas sehariannya dengan baik dan tak lupa semuga dia bertambah-tambah melipatkan gandakan amalannya kepada Allah s.n.t. Semuga di murahkan rezeki, panjang umur dan sentiasa gembira disamping Ita dan anak-anak. Seorang ayah yang penyayang, bertanggung jawab dan sentiasa memahami minat isterinya adalah sumbangan besar kepada kebahagiaan kami. Sangat mudoh baso .. membuatkan Ita tidak tertekan selama berada di sampingnya. 

Dan untuk meraikannya, Ita sediakan sebiji kek untuk hubby. Ya kek yang Ita buat dari pagi sampai ke malam.., sampai ke pagi ni pulak. Kononnya nak cabar diri lah kononnya..,  buat kek ala-ala kek secret resepi..hihihihi.. alhamdulillah.. memang sedap kek nya. 

Nanti Ita akan kongsikan cara-cara nak membuatnya di lain waktu.. 

Buat suami Ita yang Ita kasihi, maafkan umi jika selama kita bersama.. Ita ada membuat kesilapan. Tentu adakan.. mecok2 jarang-jarang sekali tu.. sorry lah.. ada jugak kadang tu masa tak sedar kan.. hihihi..


Sebagai tanda kasih Ita buat suami Ita nyanyikan lagu Backstreet Boy ni buat abang... hihihi.. lama tak karaoke ni.. 

                                   "As Long As You Love Me"


Although loneliness has always been a friend of mine
I'm leavin' my life in your hands
People say I'm crazy and that I am blind
Risking it all in a glance
And how you got me blind is still a mystery
I can't get you out of my head
Don't care what is written in your history
As long as you're here with me

I don't care who you are
Where you're from
What you did
As long as you love me
Who you are
Where you're from
Don't care what you did
As long as you love me

Every little thing that you have said and done
Feels like it's deep within me
Doesn't really matter if you're on the run
It seems like we're meant to be

I don't care who you are (who you are)
Where you're from (where you're from)
What you did
As long as you love me (I don't know)
Who you are (who you are)
Where you're from (where you're from)
Don't care what you did
As long as you love me (yeah)

I've tried to hide it so that no one knows
But I guess it shows
When you look into my eyes
What you did and where you're comin from
I don't care, as long as you love me, baby

I don't care who you are (who you are)
Where you're from (where you're from)
What you did
As long as you love me (as long as you love me)
Who you are (who you are)
Where you're from (where you're from)
Don't care what you did (yeah)
As long as you love me (as long as you love me)
Who you are (who you are)
Where you're from
What you did
As long as you love me
Who you are (who you are)
Where you're from (where you're from)
As long as you love me
Who you are
As long as you love me
What you did (I don't care)
As long as you love me

Okey..hingga jumpa lagi...

Assalamualaikum..