Thursday, 14 May 2015

BILA RASA JEMU DI DAPUR..

RASA JEMU KADANG KALA MENJENGAH KITA..



Assalamualaikum.. apa khabar.., selamat petang.. 

Dah tea break ke?.. Emm Ita belum lagi.. tu nggu si dia pulang dari kerja. Tapi masih tak buat apa-apa lagi petang ni..untuk dihidangkan kepada si dia. Ita tahu.., kalau si dia pulang dari kerja..terus ajer dia menuju ke dapur..hehehe.. dah terbiasa.., ada bahagian untuk dia..

Emm.. tiba-tiba.. hari ni rasa jemu lak.. tak tahu nak buat apa..nak masak apa untuk hidangan petang ni.. sian pulak kalau dia pulang nanti, tak disediakan apa-apa.. pagi tadi just buat cekodok pisang jer.. 

Nampaknya petang ni makan biskut dengan Nescafe aje.. Masih boleh di runding berbanding tanpa dihidangkan apa-apa kan. Kita tengok apa komennya nanti.. hihihi..