Sunday, 10 May 2015

SEE YOU AT THE TOP

ADUH.. JUMPA KAT ATAS PULAK DAH..

Assalamualaikum.. bila dok baca-baca novel ni.. asyik-asyik sedih, happy.. sedih .., happy.. pening orang sebelah tengok.. kejap2 suka sorang2.. kejap2.. nangis sorang2.. hehehe.. itu lah pemerhatian suami Ita setiap kali Ita menghadap buku-buku novel..

Semalam.. bila hubby kata nak buatkan rak buku dalam bilik Ita, Ita tersengih ajer.. dalam hati suka sangat. Dulu-dulu... dulu-dulu la.. dia kutuk-kutuk sebab dok ralit beli novel jer.. hahahaha.. sekarang tak terkata dah dia. Nak buat macam mana.. dia dok sindir2 pun..Ita buat dok ..ajer.. hahaha.. tak makan saman walaupun dia layak menyaman.. hahaha..

Tapi.. hari ni.. nak ubah mood sikit. Kasi motivate sikit, Ita punya feel..

Nak tahu apa dia, buku nya??

SEE YOU AT THE TOP



Memang lah, kalau asyik sangat dengan novel, tak jadi kerja tau! Mau taknya, .. sebab tak sabar2 nak tahu pengakhirannya. Tapi Ita, sabar.. Ita suka baca bila time..free sebab kalau baca time sibuk, tak de feel.. hehehe..

Ita memilih buku ini sebagai motivasi diri. Belum habis lagi baca buku ni. Baru bab pengenalan. Tapi dah rasa semangat dah. Cara olahannya memang Ita suka. Ita beli buku ni, baru jer semasa pesta buku di Kota Bharu beberapa minggu lepas.

Semuga dapat banyak manafaat dari buku ini.

Okey..bye..